PROGRAMUL LUI CONSTANTIN POPESCU, SURSĂ DE INSPIRAȚIE PENTRU TOȚI CANDIDAȚII

Doar o lună și jumătate a trecut de când candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Orșova și-a lansat programul de dezvoltare a Orșovei, intitulat sugestiv ORȘOVA METROPOLITANĂ. Dar se pare că propunerile de acolo au intrat atât de adânc în conșiința orșovenilor, încât, pe măsură ce apar noi candidați la fotoliul de primar, și ei își doresc același lucru. Bogdan Duică, candidatul PNL vrea cu tărie să impementeze PROGRAMUL PSD. Chiar l-a și clonat în linii mari!

Avem încă un candidat anunțat cu certitudine la Orșova în bătălia pentru funcția de primar. Este vorba despre Florentin Bogdan Duică, propunerea PNL. Evident, pentru că nu putea să îi anunțe pe orșoveni că va candida și gata, a croit omul un program de campanie. Nimic rău până aici, doar că programul seamănă, ca două picături de apă, cu cel lansat de CONSTANTIN POPESCU și ALADIN GEORGESCU.

Pesemne că programul PSD a fost atât de profund și de bine croit încât tentația de a-l pune în practică e mult mai mare decât dorința de a veni cu ceva original.

Dar să vedem ce ne promite Florentin Bogdan Duică, în oglindă cu Programul ORȘOVA METROPOLITANĂ:

Bogdan Duică: „O investiţie de amploare vom începe în perioada următoare, în Municipiul Orşova, privind aducțiunea rețelei de gaze naturale. Numai aşa vom rezolva problema încălzirii locuințelor și a instituților publice. De această conductă de gaze naturale vor beneficia aproximativ 25.000 de locuitori, deoarece se va extinde şi în Clisura Dunării în localitațile Eşelniţa, Dubova şi Svinița”.

Constantin Popescu: „Aducțiunea rețelei de gaze, în Orșova și comunele componente ale Zonei Metropolitane (Eșelnița, Dubova, Svinița). În acest fel se va rezolva situația încălzirii din aceste comunități, cu precădere din Orșova”.


Bogdan Duică: „Vom crea un spațiu permanent de activitate și sedinţe pentru pensionarii din Municipiul Orşova, cu asigurarea tuturor condiţiilor de funcționare (…); spaţii pentru recreere pentru pensionarii din Orşova (…). Locuri de joaca moderne pentru copiii noştri în toate parcurile din Mun. Orșova. Copiii, părinții și bunicii pot să petreacă câteva ore adorabile în parc cu locuri de joacã moderne si in siguranţã, reamenajarea tuturor parcurilor” .

Constantin Popescu: „Vom realiza o amplă lucrare de peisagistică în municipiu, prin REAMENAJAREA PARCULUI DIN ZONA NORD, REAMENAJAREA INSULEI, AMENAJAREA DE SPAȚII VERZI ÎNTRE BLOCURI, CONSTRUIREA DE LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII;


Bogdan Duică: „Continuarea şi finalizarea reţelei de apă, asfaltarea străzilor şi trotuarelor, a aleilor dintre blocuri, amenajarea de parcări si a spaţiilor verzi în toate cartierele din Mun. Orsova”.

Constantin Popescu: Vom construi PARCĂRI MODERNE ȘI SPAȚIOASE, ÎN ZONA BLOCURILOR; Pentru a nu mai exista probleme cu alimentarea cu apă, vom construi O SURSĂ ALTENATIVĂ DE APĂ POTABILĂ (izvoare forate sau Dunărea); Vom extinde serviciile de canalizare și alimentare cu apă, dar și cu energie electrică, în toate zonele intravilane, unde aceste facilități nu există;


Bogdan Duică: „Implicarea cetaţenilor în elaborarea programelor care vizează dezvoltarea oraşului nostru, organizând întâlniri cu fiecare cartier în parte, săptămânal”.

Constantin Popescu: „Unul dintre proiectele noastre de suflet este CONSULTAREA LUNARĂ CU CETĂȚENII! Astfel, vom discuta cu dumneavoastră, dragi orșoveni, punctual, cu reprezentanții tuturor categoriilor socio-profesionale, pentru a identifica și a promova proiecte de dezvoltare: ÎNVĂȚĂMÂNT; SĂNĂTATE; TINERET; PENSIONARI. (…) Oameni buni, acesta este proiectul propus de ECHIPA NOASTRĂ, ECHIPA PSD, CONSTANTIN POPESCU – ALADIN GEORGESCU! Dar lista rămâne deschisă. Așteptăm cu interes și respect propunerile și sugestiile dumneavoastră! PUTEȚI CONTRIBUI LA DEZVOLTAREA ORȘOVEI, CU PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ PROIECT!”


Bogdan Duică: „Amenajarea intrărilor în Municipiul Orșova, acestea reprezantând cartea de vizita a oraşului nostru”.

Constantin Popescu: Vom construi patru sensuri giratorii absolut necesare fluidizării circulației, în zonele INTRARE ÎN ORAȘ, FINANȚE, STABILOPOD și BLOCUL SUD”;


Bogdan Duică: „Vom sprijini Spitalul Municipal din Orșova pentru buna funcţionare şi dotarea lui cu cele mai performante aparate pentru sanatatea umană”.

Constantin Popescu: „Accesarea de fonduri europene pentru dotarea cu aparatură modernă și dezvoltarea infrastructurii Spitalului Municipal din Orșova, împreună cu Consiliul Județean Mehedinți, o instituție cu vastă experiență și cu rezultate notabile în atragerea de fonduri europene; Vom sprijini activitatea tuturor cabinetelor medicale individuale”;


Bogdan Duică: „Terenurile, sălile de sport şi Stadionul Mun.din Orşova vor fi reabilitate in totalitate”.

Constantin Popescu: „Reabilitarea terenurilor și a sălilor de sport din municipiu”.


Bogdan Duică: „Şcolile din Mun Orşova vor avea tot sprijinul si ajutorul nostru prin dotarea si asigurarea materialelor necesare funcţionarii normale a anului şcolar”.

Constantin Popescu: „Digitalizarea școlilor și dotarea acestora cu mobilier ultramodern și infrastructură performantă”;


Bogdan Duică: „Vom accesa fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea Cinematografului din Mun. Orşova, pentru organizarea de spectacole. Copiii noştri au nevoie de aceasta sală”.

Constantin Popescu: „Vom prelua CINEMATOGRAFUL de la Ministerul Culturii, pentru a-l transforma în SALĂ DE SPECTACOLE”.


Bogdan Duică: Vă aşteptăm cu întrebări şi propuneri la sediul PNL Orşova (…)”

Constantin Popescu: „Așteptăm cu interes și respect propunerile și sugestiile dumneavoastră! PUTEȚI CONTRIBUI LA DEZVOLTAREA ORȘOVEI, CU PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ PROIECT!”


Acestea fiind datele și demonstrația clonării programului PSD, credem că până și domnul Bogdan Duică îl va vota primar pe Constantin Popescu!

Citit 1262 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2020 22:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…