Balastul lui Ponta, numit generic PRO ROMÂNIA continuă să dea cu bâta în baltă, numindu-l pe Marius Stoica candidat la funcția de primar al Orșovei. Asta după ce, cu ceva luni în urmă, îl anunțaseră pe Adrian Cican. În acest fel PRO ROMÂNIA devine, încet da sigur, un adevărat club al penalilor, calitate fără de care nu poți fi remarcat în filiala județeană a acestui partid. Un om de valoare, cu viziune și cu realizări remarcabile în fruntea Spitalului Municipal Orșova, este aruncat la gunoi, în favoarea unui individ trimis în judecată pentru fals, uz de fals și delapidare și cu multe alte tinichele de coadă.

Prima zi a lui Costel Gherghe în fruntea PRO ROMÂNIA Mehedinți – prima decizie catastrofală! Cu pătura în cap, ascuns în sediul PRFO ROMÂNIA Mehedinți, fără presă, doar cu televiziunea locală Tele 2 Drobeta, Constantin Gherghe, proaspăt uns președinte interimar al PRO ROMÂNIA Mehedinți, îl anunță cu mare bucurie drept candidat de primar la Orșova, pe Marius Stoica. O alegere demnă de galeria celor mai teribile gafe politice din istorie. ASTA CU ATÂT MAI MULT, CU CÂT CONDUCEREA CENTRALĂ A PRO ROMÂNIA ARE UN SINGUR CANDIDAT VALIDAT PÂNĂ ACUM LA ORȘOVA: ADRIAN CICAN!

În urmă cu câteva luni, PRO ROMÂNIA părea să dea dovadă de luciditate și chiar de inspirație, rupând, cum se spune, gura târgului, cu un anunț bombă: ADRIAN CICAN ERA ANUNȚAT CANDIDAT AL FORMAȚIUNII PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI ORȘOVA. Un personaj titrat, neobosit în tot ceea ce face, ingenios și cu spirit managerial de mare calitate, Adrian Cican este cel care a reușit, într-un timp destul de scurt, să reabiliteze Spitalul Municipal Orșova, iar după alungarea sa din funcție, și Spitalul Municipal din Caransebeș. Încă de pe vremea când era manager al Spitalului Municipal Orșova, Cican și-a manifestat intenția de a deveni primarul Orșovei, iar orșovenii s-au bucurat.

Mai mult, atitudinea lui Cican, performanțele obținute la conducerea spitalului și spiritul său managerial l-au înfuriat așa de tare pe primarul Marius Stoica, încât acesta l-a demis de mai multe ori, invocând cele mai stupide motive. De tot atâtea ori, Adrian Cican a câștigat în instanță, iar acum bugetul local al Orșovei este împovărat de datoriile reprezentând drepturile luate abuziv lui Adrian Cican, Stoica fiind și inculpat în dosarul demiterilor repetate ale managerului Spitalului Municipal (Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți).

L-au păcălit

La scurt timp după ce Stoica și-a bătut joc de un om de valoare, PRO ROMÂNIA l-a desemnat președinte al filialei municipale din Orșova și candidat la fotoliul de primar. Ar fi fost o reparație morală excepțională, care ne putea convinge pe noi toți că PRO ROMÂNIA ar fi un partid modern și european. Doar că, după ce l-a păcălit pe Cican, PRO ROMÂNIA și-a dat arama pe față. În locul coordonatorului local Adrian Duicu, condamnat cu suspendare, Victor Ponta l-a desemnat președinte interimar pe Gherghe, iar acesta l-a uns pe Stoica candidat, ca și cun Cican nici nu ar fi existat vreodată.

Nici nu ar fi de mirare! În timp ce Adrian Cican ar fi putut construi, cu spiritul său de bun manager, ceva bun dacă ar fi ajuns primar, PRO ROMÂNIA a decis că, pentru a reprezenta partidul la un asemenea nivel e musai să fii penal. Așa că în locul lui Cican l-au luat pe Stoica!

O carte de vizită demnă de clubul penalilor

Marius Stoica poate fi numit, fără menajamente, PENAL, mai ales că deja a fost trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni de fals, uz de fals și delapidare și mai are în cercetare dosare de abuz în serviciu și de multe alte năzbâtii. Dar, probabil, ne agităm degeaba, pentru că la PRO ROMÂNIA se pare că nu poți avea succes în politică decât dacă ai un CV pe măsură, musai presărat cu cercetări penale. Dacă ești un om cinstit, un specialist și un bun manager, precum Adrian Cican, ce dracu să cauți la PRO ROMÂNIA!

La PRO ROMÂNIA Orșova este, de altfel mare tămbălău. Iar Constantin Gherghe recunoaște că sunt discuții acolo. „Eu cred că aceste discuții care au existat, noi trebuie să fin realiști, nu putem să ieșim în fața oamenilor și să le spunem că toate au fost roz. Au existat probleme!”, a declarat Constantin Gherghe, pentru Tele 2 Drobeta.

Citit 1792 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 21:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…