„CEREM DEMISIA MINISTRULUI ECONOMIEI, VIRGIL POPESCU!”, se arată într-un comunicat al PMP Mehedinți. Mai mult, deputatul Ion Cupă, candidatul PMP la președinția CJ Mehedinți, este și mai vehement: „Solicit remanierea ministrului Virgil Popescu pentru folosirea funcției publice în scopuri electorale”.

Concret, ministrul liberal al Economiei, Energiei și Mediului de afaceri, Virgil Popescu este acuzat că, într-o declarație publică, rostită la depunerea candidaturilor din partea PNL Mehedinți, a precizat că Guvernul României îi va sprijini pe candidații la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Cristinel Pavel și, respectiv, Daniel Cîrjan.

„PMP Mehedinți este șocat de declarația ministrului economiei, Virgil Popescu care, la depunerea candidaturilor PNL la primăria Drobeta Turnu-Severin și la președinția CJ Mehedinți, a anunțat că guvernul PNL va sprijini pe cei doi candidați. PMP consideră că este o declarație profund antidemocratică și anticonstituțională care arată un PNL Mehedinți dispus să folosească orice mijloace pentru a-și impune candidații în funcțiile la care aceștia candidează”, se arată în comunicatul de presă al PMP Mehedinți.

În opinia popularilor mehedințeni, „pentru o astfel de declarație sfidătoare la adresa democrației, în orice țară din UE, autorul ei ar fi fost demis sau și-ar fi prezentat demisia de onoare, cu atât mai mult cu cât este vorba de un demnitar cu rang înalt al guvernului în exercițiu”.

„Nu pentru astfel de comportamente și practici am sprijinit prin vot în Parlament instalarea acestui cabinet. Îmi exprim îngrijorarea cu privire la modul în care în județul Mehedinți este gestionată această campanie electorală ținând cont de aceste derapaje nepermise din partea unui ministru important al cabinetului PNL. Solicit remanierea imediată a ministrului Virgil Popescu” - a declarat deputatul Ion Cupă, candidat al PMP la președinția Consiliului Județean Mehedinți.

Citit 1541 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2020 12:46
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…