VIORICA DĂNCILĂ, ÎNTÂLNIRE CU ROMÂNII DIN NEW YORK

Premierul României s-a întâlnit, în cadrul vizitei din SUA, cu comunitatea românească din New York.

Viorica Dăncilă: „O atmosferă extraordinară la întâlnirea de aseară cu reprezentanții comunității românești din New York! Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să vorbesc românilor din diaspora despre lucrurile bune care s-au întâmplat de când au plecat din țară, despre toate motivele de a se întoarce pe care le au acum. Am discutat cu românii din New York despre programele guvernamentale, precum Diaspora Start-up și Start-UP Nation, destinate antreprenorilor, dar și despre măsurile luate de guvern pentru o cât mai bună organizare a procesului electoral - durata de trei zile a votului, organizat atât în secții de votare, cât și prin corespondență. Le mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru sprijinul consolidării relației dintre România și Statele Unite. Mă bucur să văd românii din afara granițelor vorbind din ce în ce mai des, cu încredere și optimism, despre țara lor și despre progresele făcute de acest guvern, menite să îi facă să revină pe toți aceia ce vor să se întoarcă acasă”.

Citit 996 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…