CAMPIONATUL LIGII I SE DESCHIDE ASTĂZI LA SEVERIN

În cadrul primei etape din Calendarului competițional al Campionatului Ligii I Orange, ediția 2016-2017 care debutează pe data de 22 iulie 2016, pe Stadionul Municipal de la Drobeta Turnu Severin, echipa CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu va întâlni CS Universitatea Craiova. Pandurii joacă și în această ediție de campionat meciurile considerate pe teren propriu, pe Municipalul din Severin.


Primul meci programată se joacă între echipele CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu și CS Universitatea Craiova astăzi, 22 iulie a.c., cu începere de la ora 21.00. Pentru asigurarea măsurilor de ordine şi prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a activităţilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Frații Buzești” Craiova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, asigură măsurile de ordine înainte, pe timpul şi după desfăşurarea competiției sportive.

Jandarmii, sprijiniţi de efective din cadrul I.P.J. Mehedinţi, I.S.U. Drobeta, Direcția de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin şi societatea specializată de pază şi protecţie, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmii recomandă participanţilor la acest eveniment sportiv să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să se supună controalelor corporale preventive, care se vor efectua începând cu dispozitivele de prefiltrare. De asemenea, să se deplaseze din timp către arena sportivă, astfel încât să se evite aglomeraţiile la porţile de acces. Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 19.00, pe baza documentelor emise de club în acest sens.

Citit 1679 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2016 12:37
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…