În perioada 12-14 iulie, în Drobeta Turnu Severin, se desfășoară Campionatul Național de Minifotbal “Old Boys”. Peste 300 de jucători de la echipe din întreaga ţară îşi vor arăta măiestria şi experienţa pe Baza Sportivă Drobeta de la Podul Gruii şi pe Baza Sportivă de la Pădurea Crihala, evenimentul fiind organizat de Federația de Minifotbal din România, prin Asociația Județeană de Minifotbal Mehedinți. Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean și Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

Deși acest gen de fotbal, pe teren mic, nu are o istorie la fel de îndelungată precum sportul rege pe terenul mare, România a reușit să devină de șapte ori, campioană europeană, iar la Campionatul Mondial s-a clasat pe locul al III-lea, iar organizarea Campionatului la Drobeta Turnu Severin a fost o oportunitate de promovare a orașului și județului, potrivit președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Vezi clipul de prezentare AICI!

Și primarul Marius Screciu sprijină evenimentul, municipalitatea punând la dispoziție bazele sportive și tot ceea ce mai este necesar bunei desfășurări a unui eveniment sportive de o asemenea anvergură.

„Am decis să sprijin și să susținem prin Consiliul Județean Mehedinți, organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente sportive la Drobeta Turnu Severin, pe de o parte, pentru că fotbalul îmi este aproape de suflet, iar pe de altă parte, pentru că este important ca județul să figureze pe lista locurilor în care competițiile sportive sunt la înălțime. În plus, profităm de toate ocaziile pentru a ne promova județul, iar o competiție de fotbal de performanță nu poate fi exclusă, având în vedere că vor participa sute de persoane din toată țara.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Primele patru echipe clasate la finalul competiției, primesc licența de participare la EMF Minifotbal MASTERS +40 care va avea loc în Italia, la Rimini. Meciurile de fotbal sunt programate pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, pe teren sintetic în cele două locații puse la dispoziție de Primăria Drobeta Turnu Severin.

Citit 6103 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 10:36
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…