Consiliul Județean ajută fotbalul mehedințean

Consiliul Județean Mehedinți sprijină fotbalul mehedințean. La inițiativa președintelui Aladin Georgescu, Asociația Județean de Fotbal a primit din partea Consiliului Județean peste 102.000 de lei pentru plata cheltuielilor de arbitraj și observare ale celor 18 echipe de fotbal înscrise în Liga a 4-a și Liga a 5-a. De asemenea, echipele de fotbal vor fi ajutate cu câte un rând de echipament sportiv și cu materiale sportive.

Fotbalul mehedințean, greu încercat de criza din ultimii ani, primește un ajutor financiar substanțial din partea Consiliului Județean Mehedinți. La inițiativa președintelui CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, Consiliul Județean a alocat Asociației Județene de Fotbal suma de 102.350 de lei, bani care vor fi folosiți pentru cheltuielile legate de arbitraj și observare, pe care fiecare dintre cele 12 echipe înscrise în competiție trebuie să le plătească la meciurile oficiale.

„Campionatul județean de fotbal a început cu 18 echipe – 12 echipe în Liga a 4-a și și 6 echipe Liga a 5-a. Cele 18 echipe de fotbal vor juca tur și retur. Consiliul Județean Mehedinți și președintele Aladin Georgescu, căruia îi mulțumesc în mod deosebit, s-au implicat în susținerea financiară a fotbalului mehedințean. Concret, echipele de fotbal vor primi banii necesari pentru cheltuielile de arbitraj și observare aferente celor două serii, pentru întreg sezonul. Este vorba de suma de 102.350 de lei. Mulțumim Consiliului Județean Mehedinți pentru faptul că sprijină fotbalul, acest sport minunat, pe care avem datoria să îl dezvoltăm și să îl încurajăm”, a declarat președinte Asociației Județene de Fotbal (AJF) Mehedinți (foto).

Noul președinte al fotbalului mehedințean, Louis Lucian Moisescu, a mai precizat faptul că echipele de fotbal vor primi din partea Consiliului Județean Mehedinți câte un rând de echipament sportiv, dar și mai multe materiale sportive.

Moisescu a venit la conducerea AJF Mehedinți, ales cu o largă majoritate și a promis că va aduce o nouă viziune prin care sportul rege să se dezvolte armonios, iar județul nostru să redevină o pepinieră de talente, așa cum a fost ani de zile. Negocierea cu Consiliul Județean Mehedinți și alocarea de fonduri substanțiale este, se poate spune, o primă realizare, a noului președinte. Merită salutat și gestul președintelui CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, care ajută fotbalul mehedințean de mai multă vreme.

Citit 2417 ori Ultima modificare Marți, 05 Octombrie 2021 16:12
Mai multe din această categorie: « Turul Raliurilor Legendare 2020: Acropolis
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…