Celebrul fotbalist român Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, s-a aflat duminică, pentru câteva ore la Severin, unde a avut o sesiune de autografe cu fanii. (VIDEO)

Marele fotbalist a lansat o gamă de echipamente sportive care îi poartă numele și care se vând prin rețeaua de hipermarket-uri Carrefour. Duckadam a declarat că are o legătură specială cu Oltenia, deoarece tatăl său este originar din Maglavit, iar el însuși a locuit o perioadă în județul Mehedinți, la Gura Văii.

Eroul de la Sevilla ocupă în prezent funcția de președinte al FCSB (FC Steaua București) și a vorbit inclusiv despre eforturile făcute de îndrăgita echipă, la finalul acestui campionat, pentru a cucerii titlul de campioană a României. Bătălia pentru titlu se dă, în această perioadă, cu CFR Cluj.

Este supranumit „Eroul de la Sevilla”, după ce în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona, din mai 1986, a apărat toate cele patru lovituri de departajare consecutive, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos, având o contribuție enormă la câștigarea trofeului de către Steaua București. Performanța reușită de Helmuth Duckadam pe stadionul "Sanchez Pizjuan" din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor.

Citit 6037 ori Ultima modificare Duminică, 06 Mai 2018 17:49
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…