Cine nu plătește căldura va sta în frig! Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică, din subordinea Primăriei Severin a trecut la măsuri radicale față de cei care nu înțeleg să își plătească datoriile la energia termică consumată. Nu mai puțin de 30 de asociații de proprietari, din cele 300 care există la nivelul municipiului, care au datorii imense acumulate la agentul termic furnizat, au fost debranșate de la rețea. Municipalitatea avertizează toși rău-platnicii că nu vor mai primi căldură până când nu dau un semn de bunăvoință și plătesc măcar o parte din datorii. Datoriile se cifrează la aproape 2 milioane și jumătate de lei.

Datoriile imense acumulate la agentul termic furnizat populației nu mai potr fi tolerate de către municipalitatea din Severin. Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică a luat deja măsuri radicale cu toate asociațiile de proprietari care au datorii și le-a întrerupt furnizarea de agent termic. Cei care nu vor înțelege că și aceste servicii trebuie achitate, la fel ca orice alte servicii contractate, vor rămâne în frig până când vor plăti sau măcar vor face un plan de reeșalonare a datoriilor. Este avertismentul ferm transmis astăzi și de către primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Primarul mai spunne că nimeni nu este absurd să ceară plata integrală și că datornicii trebuie să facă măcar un efort și să plătească o parte din datorii, după care să întocmească un plan de reșalonare de respectarea căruia să se țină.

În acest moment, cam tot orașul are căldură, mai sunt mici probleme punctuale, cauzate de avari, dar în cazul celor 30 de asociații de proprietari datornice, hotărârea rămâne fermă și nu vor primi căldură decât contra cost. Suma pe care populația o datorează în acest moment furnizorului de agent termic a ajuns la 2.380.000 de lei.

Citit 9982 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 17:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…