Unul dintre sutele de oameni necăjiți ce trăiesc la limita subzistenței, în centrul municipiului Orșova, în două blocuri ce compun Ghetoul California, a reușit o radiografie originală a situației. Sătul de conviețuirea cu șobolanii și gândacii de bucătărie, bietul om pare desprins din celebrele cartiere sărace de la periferia metropolei Rio de Janeiro. Mărturii șocante din patria mizeriei și a sărăciei!

Despre blocurile ce compun Ghetoul California, din centrul Orșovei s-au scris pagini întregi și s-au făcut sute de reportaje înduioșătoare. Viața de aici este însă la fel, iar portretele acestor nefericiți șunt parcă de la o zi la alta mai pline de durere și neputință. Unul dintre acești nefericiți vorbește despre viața de la California, iar vorbele sale nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Urmează imagini și mărturii șocante!

O mărturie atât de șocantă aproape că te lasă fără cuvinte. Pentru acești oameni, administrația locală de la Orșova promite că se vor construi blocuri noi în care poate vor simți măcar o parte din coordonatele unei vieți decente.

Citit 1281 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 16:46
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…