(VIDEO) Gest impresionant al omului de afaceri Tănase Stângă, pentru tânărul jandarm, care are nevoie urgent de operaţia pe creier! Stângă i-a donat lui Andrei Cosmin suma de 165 de mii de lei, banii necesari pentru atât pentru operație, cât și pentru cheltuielile de după intervenție. Pe lângă banii donați de Stângă, cadrele M.A.I. au reușit, la rândul lor, să strângă din donațiile mehedințenilor o sumă considerabilă. Și primarul Severinului, Marius Screciu și-a anunțat susținerea pentru Cosmin, cu 10.000 de euro!

Situația gravă în care se aaflă tânărul jandarm Cosmin Andrei a generat o mobilizare fără precedent și a sensibilizat mii de inimi. Colegii din cadrul Jandarmeriei, sustinuți, cu precădere, de cei din Poliție, au reușit să strângă o sumă considerabilă prin intermediul campaniei pe care au dus-o. La fondurile strânse de aceștia, s-a adăugat una consistentă, o adevărată surpriză plăcută și o șansă dată la viață unui tânăr. Cunoscutul om de afaceri severinean Tănase Stângă a făcut un gest de excepție: A donat tânărului suma de 165.000 de lei, bani suficienți atât pentru a acoperi costurile operației, cât și pentru a suporta cheltuielile post-operatorii.

Gestul omului de afaceri este unul cu atât mai impresionant cu cât colegii lui Cosmin, deși s-au mobilizat și au încercat să vină în sprijinul tânărului, banii strânși nu ar fi fost suficienți, iar mâine este ziua în care Cosmin va fi operat.

Nu este prima dată când omul de afaceri Tănase Stângă face astfel de gesturi. În timp ce alți milionari trec nepăsători pe lângă de cazuri de acest gen, Stângă a donat bani și în alte situații asemnătoare.

Salariații băncii la care a fost deschis contul pentru alocarea sumelor necesare intervenției, au fost, de asemenea, impresionați de povestea lui Cosmin și au donat, la rândul lor, câte o sumă, după posibilități. Același lucru l-au făcut și simplii mehedințeni care au venit în număr mare aici, să depună bani. Cosmin va fi transferat la clinica privată, unde, pe data de 13 iunie 2017, va fi operat.

Mobilizare și din partea primarului Marius Screciu

Mobilizare pentru Cosmin şi la Primăria Drobeta Turnu Severin! Primarul municipiului a anunţat că, deşi banii necesari intervenției chirugicale au fost donați de un om de afaceri din oraș, instituția pe care o conduce va veni în sprijinul tânărului militar. Astfel, Primăria și Consiliul Local Severin vor contribui cu suma de zece mii de euro, bani ce vor fi folosiți pentru cheltuielile de spitalizare, destul de costisitoare.

Primarul Severinului, Marius Screciu, a anunțat că Primăria va susține financiar recuperarea lui Cosmin Andrei, căci banii necesari intervenției chirugicale propriu-zise au fost deja strânși.

Citit 4398 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 21:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…