Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin face un nou apel către severineni să îşi plătească datoriile pentru agentul termic furnizat, deoarece situaţia este destul de gravă. Municipalitatea are datorii către RAAN, pentru închirierea cazanelor. Primarul spune că ar trebui ca asociaţiile de proprietari să dea dovadă de mai multă responsabilitate, deoarece multe dintre ele nu îşi plătesc facturile, deşi proprietarii, unii dintre ei, plătesc.


Situaţia datoriilor la agentul termic nu se îmbunătăţeşte deloc, drept pentru care primarul Marius Screciu face un nou apel pentru plata datoriilor. Primarul spune că va lua la puricat asociaţiile de proprietari cu datorii şi după ce va informa proprietarii de indolenţa administratorilor de asociaţii, va trece şi la executarea datornicilor, deoarece SPAET are de achitat facturi şi se fac eforturi uriaşe ca furnizarea agentului termic să nu fie întreruptă.

Cea mai mare problemă identificată de primar şi de angajaţii SPAET este indolenţa crasă a asociaţiilor de proprietari, dar mai ales a conducătorilor acestor asociaţii, care nu vor să achite datoriile. Unii administratori sunt atât de inconştienţi încât nici nu au afişat cheltuielile, pentru ca oamenii să ştie cât au de plătit.

După ce se termină sezonul rece, municipalitatea e decisă să efectueze controale drastice şi să explice oamenilor cum cei pe care îi pun să le reprezinte interesele, nu fac nimic pentru ei. Dacă unii administratori pălătesc, alţii nu sunt interesaţi să colaboreze cu Primăria. Primarul mai spune că va trece şi la executări silite.

Municipalitatea a reuşit să achite pentru stocul de păcură, dar în acest moment există datorii de 1,8 milioane de lei către RAAN pentru echipamentele închiriate. Cu toate acestea, primarul speră că va termina cu bine procesul de furnizare a agentului termic pentru acest sezon.

Citit 5113 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2017 09:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…