Protestele uriașe care au avut loc în ultima săptămână i-au determinat pe liberalii severineni să ia primele atitudini ferme. Pe de o parte, aceștia cer membrilor de partid să nu politizeze manifestațiile, iar pe de altă parte cer demisia lui Liviu Dragnea, la pachet cu cele ale premierului Sorin Grindeanu și ministrului Justiției – Florin Iordache.


Președintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, solicită PSD și ALDE să se delimiteze de atacurile împotriva justiției și spune că PNL este solidar cu protestatarii, dar fără a se implica direct.

Președintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, a declarat într-o conferință de presă că PNL a fost întotdeauna un partid care a luptat împotriva corupției și în ultima perioadă nu s-a implicat în aceste proteste. Cîrjan spune că PNL este solidar cu cei care protestează, dar îi îndeamnă pe membrii PNL care participă să nu politizeze aceste manifestări.

Liderul PNL Mehedinți mai spune că abrogarea Ordonanței 13 nu este de ajuns pentru a stopa protestele, pentru că fondul problemei rămâne. În acest context, liberalii cred că se impune demisia premierului Grindeanu și demisia ministrului Justiției Florin Iordache. Mai mult, Cîrjan spune că se impune și demisia lui Liviu Dragnea, pentru că problema s-a mutat acum de la Guvern la Parlament.

Daniel Cîrjan a mai precizat și faptul că speră ca moțiunea de cenzură depusă de PNL să treacă și cu sprijinul unor parlamentari din arcul guvernamental care s-au săturat de politica lui Liviu Dragnea.

Citit 1537 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2017 21:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…