250 DE LEI! ATÂT VA PLĂTI POPULAȚIA PE GIGACALORIE

Consiliul Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin a votat cuantumul subvenției care va fi acordată populației pentru plata energiei termice furnizate în această iarnă. S-a votat un preț mai mare ca anul trecut, deoarece și costurile sunt mai mari, cazanele funcționând pe păcură. Este vorba de 214 lei oferiți ca subvenție, rămânând ca populația să plătească un preț de 250 de lei pe gigacalorie.


Populația din Severin va plăti în această iarnă un preț de 250 de lei pentru o gigacalorie, cu 51 de lei mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Prețul a crescut datorită costurilor mult mai mari cu furnizarea agentului termic, de la două cazane închiriate de la ROMAG TERMO, ce funcționează pe păcură.

Prețul întreg al gigacaloriei este de 464 de lei cu tot cu TVA, din care municipalitatea subvenționează 214 lei. Și pentru că este campanie electorală, PNL, partidul care controlează majoritatea în Consiliul Local Severin, promite că vor veni și banii de la Guvernul României, pentru achiziționarea de păcură. „În continuare, PNL va face demersuri către Guvernul României, astfel încât, în prima şedinţă de guvern, să obţinem bani pentru achiziţia de păcură pentru toată iarna 2106-2017”, a precizat președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Citit 1862 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2016 07:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…