După 6 zile de grevă, muncitorii de la Vagoane sunt tot mai nervoși

Greviștii de la Uzina de Vagoane din Drobeta Turnu-Severin au intrat în cea de-a șase zi de grevă! Nemulțumirile sunt tot mai mari, chiar dacă, într-un final, un reprezentant al firmei a venit să discute cu ei.

Oamenii au ieșit din nou, pentru a șasea zi, în curtea Uzinei de Vagoane din Severin și au scandat împotriva conducerii unității, nemulțumiți de salariile mizere pe care le primesc, pentru munca grea ce o depun. Salariații spun că sunt deja la capătul răbdării. Oamenii cer o mărire salarială de 500 de lei. Fabrica are 1.200 de salariaţi în unitatea din municipiul Arad și circa 450 in Drobeta Turnu - Severin.

„Ne nemulțumesc salariile. Tot ne amână că ne măresc salariile, însă au trecut 2 ani de atunci. Am tot protestat din această cauză. Unitatea are profit, sunt contracte semnate, dar noi nu primim nimic în plus la salariu. Ne spun mereu să mai așteptăm. Avem 1400-1500 lei pe lună. Banii aceștia nu prea ajung pentru traiul lunar.”, spunea, la începutul grevei, un salariat.

În incinta unității de la Severin, a venit, astăzi, un reprezentant al firmei, pentru a negocia cu liderii muncitorilor.

Citit 1284 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…