Se reiau acțiunile de igienizare în municipiu

La nivel național se constată o creștere a numărului de îmbolnăviri cu SarsCov2, motiv pentru care primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a hotărât să reia acțiunile de dezinfecție cu produse biocide în municipiu, pentru a igieniza spațiile publice și a limita răspândirea pandemiei în comunitate.

„Vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Fac un apel, în continuare, către toți severinenii, să rămână la fel de responsabili, să poarte măști în spațiile închise și aglomerate și să respecte distanțarea socială pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări la noi în oraș”, a declarat primarul Marius Screciu.

Citit 1386 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…