REVIN ASUPRA DECIZIEI! ASOCIAȚIILE CU DATORII VOR PRIMI CĂLDURĂ

Municipalitatea din Drobeta Turnu Severin s-a mai înmuiat în privința furnizării de agent termic către datornici. Cele 23 de asociații de proprietari care au datorii se pot bucura de reluarea furnizării! Decizia survine după întâlnirea cu președinții asociațiilor cu probleme, pentru a căuta cele mai bune soluții pentru locatari.

La nivelul municipiului există 23 de asociații de proprietari care au acumulat datorii imense către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică (SPAET) în ultimii ani. Până acum, acestea asociații nu au primit căldură, iar autoritățile locale erau zilele trecute foarte vehemente în a păstra decizia radicală de a opri furnizarea de agent termic. Pentru ca oamenii să nu mai înghețe în locuințe, astaăzi a avut loc o întalnire între președinții acestor asociații, primar și reprezentanții SPAET pentru a se găsi o soluție de mijloc.

Problemele acestor asociații de proprietari sunt diverse: fie sunt rău-platnici, fie foștii președinți au luat banii de la oameni și nu i-au trimis către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică.

S-a ajuns la concluzia că există foarte mulți proprietari de apartamente care sunt cu plățile la zi și care nu au nicio vină pentru nesăbuința altora. În aceste condiții, s-a decis reluarea furnizării de agent termic și către datornici.

Citit 1059 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:04
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…