Severinenii au consumat agent termic, Primăria îl plătește! Cam așa funcționează lucrurile atunci când unii severineni nu s-au obosit să își plătească facturile. Furnizorul de păcură, care nu a fost plătit, a blocat conturile Primăriei, iar pentru deblocarea lor, municipalitatea a luat 3 milioane de lei de la investiții. Din toamnă, însă, vor primi căldură doar cei care plătesc! (vezi VIDEO cu toată ședința CL Severin și declarațiile primarului!)

Severinenii se încălzesc, Primăria plătește! Sezonul rece a trecut cu bine, severinenii au avut căldură în apartamente, dar nu toți au avut bunul simț de a-și plăti și facturile. Acesta este și motivul pentru care Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică a rămas cu o datorie de 9 milioane de lei către furnizorul de păcură. Pentru că s-a ajuns la blocarea conturilor, Consiliul Local a fost convocat într-o ședința de îndată, în care nu mai puțin de 3 milioane de lei au fost luați de la bugetul de investiții și trecuți la SPAET, pentru a se face în regim de urgență o plată. Veșnica problemă a datoriilor unor asociații de proprietari persistă și, mai mult, unii au restanțe de aproape doi ani.

„Astăzi am aprobat luarea unor bani de la investițiile municipiului, să plătim arieratele la agentul termic, să plătim pentru cei care nu au plătit, vorbim de o parte din asociațiile de proprietari care întârzie să plătească”, a precizat primarul Marius Screciu în ședința de îndată a Consiliului Local de la Severin.

Totuși, chiar dacă municipalitatea va plăti datoriile până la ultimul leu, chiar cu riscul pierderii unor bani de la investiții, din toamnă măsurile vor fi mult mai drastice. Cine nu plătește, nu mai primește căldură!
Asociațiile de proprietari mai au circa 6 milioane de lei datorie, adică exact suma de care ar mai avea nevoie SPAET pentru a plăti păcura contractată. Dar nimeni dintre cei care au stat la căldură iarna trecută nu își mai amintește că trebuie să și plătească pentru asta.

Citit 2895 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 18:59
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…