Televiziunea TELE 2 DROBETA relatează despre fapte inimaginabile petrecute în ziua primei probe a concursului pentru ocuparea posturilor de directori de instituții de învățământ din Mehedinți. Potrivit anchetei realizate de jurnaliștii TELE 2, inspectorul școlar general al IȘJ Mehedinți, Mirela Pintea - Enea este acuzată că, dupa concursul pentru ocuparea posturilor de director, a amenințat membrii comisiilor de supravaghere, iar miza este una foarte mare: să rămână în cursa pentru un post de conducere doar cei agreați de Pintea-Enea.

Un caz concret al ilegalităților comise de șefa învățământului din Mehedinți s-a înregistrat la Vînju Mare, acolo unde Pintea a cerut semnarea, pentru a doua oară, a proceselor verbale, cu notele candidaților, modificate. TELE 2 îl citează pe viceprimarul orașului Vînju Mare, Alexandru Mijaiche, care a făcut parte din comisia de examinare și care povestește că a fost chemat urgent la Severin, în toiul nopții, să semneze un alt proces verbal, după ce unui candidat și se reevaluase lucrarea și primise 65 de puncte în loc de 70 (punctajul minim necesar pentru a participa la următoarele probe ale concursului). Mijaiche spune că a fost amenințat de Pintea! Urmăriți, mai sus, materialul video difuzat de Tele 2. 

Citit 2955 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2016 23:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…