O veste bună pentru toți severinenii care așteaptă Sfintele Sărbători de Paște. Chiar dacă totul se va face cu restricții maxime, târgul de miei se va deschide în Săptămâna Mare. În alt ordine de idei, în Severin continuă dezinfecția și investițiile.

„Târgul de miei se va deschide pentru severineni, și în acest an, în Târgul Veterani. Vor fi reguli pentru a evita răspândirea virusului, dar târgul va funcționa, în ultima săptămână de dinaintea Paștelui”, i-a anunțat primarul Marius Screciu pe severineni, într-o intervenție live.

Dezinfecția scărilor de bloc continuă

„Am început o amplă dezinfectare în toate scările de bloc, vom intra în toate scările, lucrăm zilnic, ieri am reușit să intrăm în 334 de scări, azi mai avem programate 300 scări, în câteva zile vom finaliza. Încercăm să ajutăm populația prin aceste dezinfectări și să stopăm răspândirea Coronavirus. Biocidul folosit nu are efect nociv asupra populației. Se dezinfectează scările, ușile apartamentelor, balustăzile și tot ceea ce este necesar. Intervenim și în alte zone, de mâine intrăm în cartierele mărginașe, e o activitate continuă”, a explicat Screciu.

Citește tot articolul pe flux24.ro

Citit 802 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 16:53
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…