flux24.ro: MARIUS SCRECIU face apel la solidaritate, empatie și informare corectă!

Într-o intervenție LIVE pentru severineni, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a explicat adevărul despre așa-zisul incident al Poliției Locale cu femeia care a stat în genunchi. „Femeia nu a fost amendată, doamnei respective i s-a adus la cunoștință ce reguli trebuie să respecte”, a explicat primarul, potrivit flux24.ro.

„A fost un incident pe care mass-media l-a răspândit în spațiu public, acela cu polițistul care părea că amendează o doamnă și acea doamnă s-a pus în genunchi. Vreau să vă spun că în acest moment Poliția Locală nu se mai află în subordinea Primăriei, ci în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, dar am avut discuții cu șefii de la Poliția Locală, lucrurile nu s-au desfășurat așa cum au fost prezentate, femeia nu a fost amendată, doamnei respective i s-a adus la cunoștință ce reguli trebuie să respecte. Am văzut astăzi și o declarație a doamnei, în care spune că a încercat să le mulțumească polițiștilor pentru că nu i-au adat amendă”, a mai explicat Screciu.

Citește întregul articol pe flux24.ro

Citit 1164 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 16:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…