Situație incredibilă în Mehedinți! Primăria se transmite, mai nou, din tată-n fiu. Se întâmplă în Burila Mare, acolo unde actualul edil pregătește încet, dar sigur intrarea în scena politică a fiului său.

Până atunci, Jenică Cicic își ține băiatul chiar sub ochii săi, pentru a învăța câte una, câte alta. Deși legea este clară și spune că rudele de gradul întâi nu au ce căuta în subordinea primarului, Cicic nu dă doi bani pe textul legii și o ține pe a lui. Doar-doar băiatul o învăța ceva de la tată. 

Întreaga poveste la Tele 2 Drobeta și pe tele2drobeta.ro (VIDEO, deasupra textului!)

Citit 7612 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2018 22:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu Dan mateescu Luni, 22 Iulie 2019 17:45 postat de Dan mateescu

    Când o să facă ceva primarul Cicic și pentru Vrancea? O să aducă vreodată apă curentă, o să aducă vreodată pubele de gunoi, o să asfalteze străzile sau nu are timp, e preocupat cu vânzarea malului Dunării?

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…