Tipurile de bonus la pariurile sportive

Pe lângă oferta bogată de pariuri și comoditatea în plasarea biletelor dorite, pasionații de pariuri sportive sunt atrași de agențiile online și prin intermediul bonusurilor și ofertelor disponibile. Astfel, în ziua de astăzi există pe internet o mulțime de bonusuri interesante pe care jucătorii la pariuri le pot încasa.

Despre acest subiect iti voi oferi detalii in randurile de mai jos si vei afla care sunt principalele tipuri de oferte bonus pe care le ofera agentiile online de pariuri din Romania in ziua de astazi.

Ce tipuri de bonusuri exista la agentiile de pariuri online?

Ofertele de bun venit reprezinta o buna metoda prin care agentiile de pariuri isi atrag clientii noi pe site. Astfel, un bonus pariuri cat mai consistent va atrage clar mai usor atentia jucatorilor, care astfel pot fi determinati sa isi creeze cont si sa parieze pe respectiva platforma.

Fiecare agentie de pariuri online incearca sa ofere un bonus cat mai interesant, astfel ca in prezent exista mai multe tipuri de oferte. Printre cele mai des intalnite si apreciate de catre jucatori sunt urmatoarele:

• Bonus procent din suma depusa

• Bonus pariuri gratuite

• Bonus pariuri fara risc

• Bonus cashback

Bonus procent din suma depusa

Acest tip de bonus este probabil cel mai popular printre jucatori, iar majoritatea caselor de pariuri online il ofera. Modalitatea de functionare a acestei oferte este extrem de simpla. Practic, dupa ce jucatorul efectueaza o depunere in cont va primi drept bonus un anumit procent din suma depozitata.

Cele mai comune bonusuri sunt cele de 100%, adica dublarea depunerii realizate, insa poti intalni bonusuri incepand de la 50% si chiar pana la 200%. Asemenea oferte de tip procent din depunere pot fi disponibile atat la prima incarcare a contului, cat si la urmatoarele depuneri. De exemplu, exista agentii online care isi recompenseaza jucatorii noi chiar si la primele 5 depozite.

Bineinteles ca pentru fiecare bonus in parte exista si o anumita suma maxima de bani ce poate fi incasata, iar acest lucru este specificat in conditiile fiecarei oferte.

Bonus pariuri gratuite

Unele agentii online de pariuri ofera drept bonus pariuri gratuite. Un pariu gratuit reprezinta practic o suma de bani bonus pe care o poti utiliza pentru plasarea gratuita a unui bilet, utilizand practic din fondurile agentiei.

In urma unui bilet plasat cu pariu gratuit (free bet) vei pastra in cont doar profitul generat de acesta, fara miza. Exista si pariuri gratuite intitulate Full Bet, acolo unde castigul obtinut va include si miza initiala.

Modul de acordare al acestor bonusuri de tip pariuri gratuite difera de la o agentie la alta. Unele case ofera o suma fixa in pariuri gratuite, in timp ce la altele vei fi recompensat in functie de valoarea depunerii efectuate.

Bonus pariuri fara risc

O alta oferta destul de interesanta ce o poti gasi la agentiile de pariuri online este reprezentata de pariurile fara risc. Asa cum ii spune si denumirea, un pariu fara risc se refera la faptul ca vei putea plasa un bilet fara riscul de a pierde banii mizati. Asta inseamna ca daca biletul plasat este necastigator vei primi miza integral inapoi.

O asemenea oferta este utila deoarece iti permite sa plasezi un bilet ceva mai riscant decat in mod normal, asta deoarece esti acoperit in cazul in care il vei pierde. Asadar, pentru amatorii de bilete combinate un asemenea bonus poate fi o varianta foarte buna.

Bonus cashback

Ofertele de tip cashback nu sunt atat de populare la agentiile de pariuri din Romania, insa uneori le poti intalni. Motivul pentru care asemenea bonusuri nu sunt atat de apreciate este acela ca ele fac referire practic la pierderile inregistrate.

Cashback inseamna ca vei primi inapoi o parte din banii pierduti intr-un anumit interval de timp din momentul inregistrarii pe site. Asadar practic agentia nu iti ofera nimic in plus prin intermediul acestei oferte, ci doar iti va reduce pierderile inregistrate.

Tipurile de bonus prezentate mai sus se aplica atat drept bonusuri de bun venit, cat si pentru clientii existenti. Astfel, la cele mai bune case de pariuri online chiar si jucatorii care au deja cont beneficiaza in mod constant de diferite promotii, precum bonusuri la reincarcare, pariuri gratuite, bonus de ziua de nastere etc.

Bonusurile de fidelitate sunt alte oferte destinate jucatorilor existenti pe care unele agentii le ofera. Astfel, plasand pariuri cu bani reali aduni puncte de fidelitate, pe care ulterior le poti converti in diverse beneficii, cum ar fi bani bonus, bani cash, free bet-uri si multe altele.

In concluzie, agentiile online de pariuri iti pun la dispozitie o multime de oferte bonus interesante. Toate aceste promotii iti vor fi de mare ajutor, deoarece prin intermediul lor iti vei putea mari bugetul de start. In acest fel, avand mai multi bani pentru pariuri nu doar ca vei putea paria mai relaxat, insa iti vei creste considerabil si sansele de a inregistra profit.

Citit 1398 ori Ultima modificare Joi, 03 Februarie 2022 23:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…