Peste o mie de copii au petrecut clipe de neuitat de ziua lor, în fața Palatului Cultural „Theodor Costescu”, chiar de ziua lor. Pentru câteva ore, lumea minunată a poveștilor a devenit reală „La Curtea Regelui Prichindel” cu sprijinul Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin și a Palatului Cultural, iar clipele de poveste au fost posibile doar cu „complicitatea” unei persoane pe care cu siguranță copiii Severinului o vor iubi și mai mult de acum înainte, Delia Râmniceanu.


Ziua de 1 Iunie va rămâne una de neuitat pentru peste o mie de copii din Severin care au petrecut clipe de neuitat în lumea minunată a poveștilor. „La Curtea Regelui Prichindel”, micuții s-au simțit ca și cum ar fi pătruns în magia poveștilor, alături de personajele lor preferate. Primăria Drobeta Turnu Severin și Palatul Cultural „Theodor Costescu” i-a invitat pe copii, parintii și bunici „La Curtea Regelui Prichindel” pentru a sărbători 1 Iunie cu efecte magice, castele, cetăți, prințese, cavaleri, pictură pe față, baloane colorate, spectacol de magie cu Super Magicianul Adi Olteanu, actor la Teatrul „Elvira Godeanu” din Tîrgu-Jiu, cu cântece și dansuri ale copilăriei.

Micuții au putut face face o fotografie de neuitat și cu STATUILE VIVANTE pregătite pentru cei mici, dar și pentru cei mari! De asemenea, mascotele preferate, devenite personaje vii din poveste, i-au așteptat cu sute de baloane colorate pe copii. La marea petrecere de „La Curtea Regelui Prichindel” a poposit și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Bucuria copiilor este greu de descris în cuvinte, de aceea vă invităm să urmăriți un colaj video, care surprinde exact clipele de neuitat, aflat deasupra textului!

Citit 6418 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2017 12:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…