Într-o atmosferă de sărbătoare, în pragul Sfântului Crăciun, la sediul PSD Mehedinți au sosit colindătorii. Și Moș Crăciun a trecut puțin mai devreme pe la filiala județeană a PSD, împărțind cadouri tuturor celor prezenți.


La sediul PSD Mehedinți a avut loc o festivitate de final de an, cu colindători și cadouri pentru toată lumea. Prezent la momentul emoționant, președintele PSD Mehedinți – Aladin Georgescu le-a urat celor prezenți să aibă un an nou minunat, plin de bucurie, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

După un an cu rezultate remarcabile, în special la alegerile locale și parlamentare, PSD Mehedinți a dorit să întâmpine Crăciunul cu un recital superb de colinde românești, cântate dumnezeiește de un grup folcloric feminin din zona de munte a județului. Îmbrăcate în port popular autentic, colindătoarele au interpretat câteva colinde specifice zonei, câteva colinde autentice și minunate.

Până acum este singura filială județeană a unui partid politic care și-a adus aminte de sfintele tradiții românești de Crăciun și a dat frâu liber colindelor, dar și cadourilor împărțite cu generozitate lângă Pomul de Crăciun.

Vă prezentăm, în materialul video de deasupra textului, întregul recital de colinde de la PSD Mehedinți.

Citit 1531 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2016 17:52
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…