Ploaia torențială căzută în Severin vineri și sâmbătă a provocat inundații. Pe strada Nicolae Grigorescu, apa atingea peste 60 de centimetri, vineri, 15 iulie 2016, în jurul orei 19.00. Vă prezentăm o filmare primită de la un cititor al jurnalmehedinti.ro.


La Drobeta Turnu Severin ploaia torențială, ce cade neîncetat de vineri după amiază, a transformat străzile în lacuri. Furtuna a luat pe sus mai multe acoperișuri, iar tunetele și fulgerele au fost înspăimântătoare. În zona cartierului Tabaci, străzile s-au transformat în lacuri. Nivelul apei a atins între 45 cm și 1 m. Acoperișuri spulberate au fost în zona Școlii nr. 4 și la blocul A3, din apropierea Stomatologiei. Pentru Mehedinți, meterologii au emis cod portocaliu de furtuni, pe parcursul zilei de vineri, 15 iulie 2016.

„Vă trimit o filmare cu inundația de pe strada Nicolae Grigorescu. Este filmat acum 30 minute... (n.r.: era vorba de ziua de 15 iulie 2016, ora 19.00). Încă se mai poate vedea ce a rămas în urmă” – acesta a fost mesajul care însoțea un scurt filmuleț cu dezastrul rămas în urma ploii torențiale de vineri.

Vă prezentăm filmulețul primit la redacție, cu precizarea că toate comentariile aparțin autorilor filmării.

Citit 4500 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 16:44
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…