[P] Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru” – VIGILENT SECURITY S.R.L.

VIGILENT SECURITY SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul Grant pentru capital de lucru acordate IMM-urilor proiect nr. RUE M2-11602/2021 înscris in cadrul Măsurii “Granturi pentru capital de lucru ”, instituita prin OUG NR. 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 72 de zile,începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE respectiv Ajutorul de la stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru acordate IMM-urilor.

Obiectivul proiectului a fost sprijinirea financiara din Fonduri externe nerambursabile aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Rezultatele obținute in urma implementării proiectului sunt:

- menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totala) din care: 725.925 lei lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

SC VIGILENT SECURITY SRL

Persoană de contact:

Ionelia Coman

Tel:0252/317.317, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 894 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…