Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC VIGILENT SECURITY SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre APM MEHEDINȚI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Realizare imobil P+2E cu destinația de locuințe de serviciu și terasă acoperită, realizare acces la etajul 1 către corpul de clădire parter amplasat pe hotarul de nord” propus a fi amplasat în Dr. Tr. Severin, județul Mehedinți.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, din județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, în zilele de: luni - joi, între orele 8:00 - 16:30, și vineri, între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citit 1357 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 12:11
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…