Moș Crăciun a ajuns și la PMP Mehedinți

Se apropie Sfintele Sărbători de Iarnă, iar Moș Crăciun și celebra sa sanie trasă de reni a plecat deja să colinde lumea. Astăzi moșul cel darnic a ajuns și la PMP Mehedinți, unde a fost foarte darnic cu cei mai cuminți copii, dar și cu cei mai destoinici coordonatori politici zonali. Popasul făcut de Moș Crăciun la PMP este consemnat și pe pagina de Facebook a filialei județene.

„Moș Crăciun a ajuns astăzi și la sediul PMP Mehedinți, unde și-a golit sacul plin cu daruri pentru cei mai cuminți copii, dar și cei mai harnici membri și coordonatori politici zonali”, scrie președintele PMP Mehedinți, consilierul județean Ramona Cupă, pe contul oficial al partidului.

Mesajul lui Moș Crăciun

„Dragii Moșului, ați muncit din greu, ați crescut partidul și l-ați adus la un nivel de încredere foarte mare! Eu știu că nu a fost ușor și că ați pus mult suflet, dar rezultatele obținute de voi au fost pe măsură și de aceea meritați toată atenția mea. Tot de aceea am oprit, pentru câteva clipe, sania mea magică la voi și v-am oferit cele mai frumoase cadouri!” – scrie însuși Moș Crăciun pe aceeași pagină de Facebook.

„Să aveți Sărbători Fericite alături de cei dragi! La mulți ani dragii mei, iar anul ce va veni să vă găsească la fel de harnici, isteți, sănătoși și fericiți!”, a mai transmis președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

Citit 1363 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2020 19:31
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…