Incredibil, dar adevărat! Canalizarea comunei Salcia este deversată chiar în curtea creșei și și grădiniței din localitate. Un localnic a filmat momentul și l-a imortalizat pe contul său de socializare.

Canalizarea comunei mehedințene Salcia are probleme grave. În loc să fie colectate dejecțiile și direcționate către o stație de epurare, acestea sunt deversat, pe ascuns, în curtea unde se află o creșă și o grădiniță pentru cei mai mici locuitori ai comunei Salcia.

Marcel Sava a surprins și filmat toată scena dezgustătoare a deversării dejecțiilor și a postat-o pe pagina sa de socializare.

Portalul jurnalmehedinti.ro și săptămânalul Informația de Severin au anunțat imediat Garda de Mediu Mehedinți, iar comisarul șef Cătălin Tutilescu a promis că va verifica situația descrisă.

Vizionați videoclipul în materialul VIDEO aflat deasupra textului!

Citit 1984 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 19:40
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…