GERUL ÎNCHIDE ȘCOLILE DIN TÂMNA ȘI ILOVĂȚ

Zecilor de unități școlare din țară, închise și cauza vremii, li se alătură și două școli gimnaziale din județul Mehedinți. Inspectoratul Şcolar Județean anunţă că marţi, 10 ianuarie 2017, vor fi suspendate cursurile la Școala gimnazială „Gheorghe Enescu”, din Tâmna şi la Școala gimnazială din Ilovăţ, unde învaţă, în total, 379 de elevi.

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți (IȘJ) anunță, printr-un comunicat de presă, faptul că, în județ, doar două școli vor fi închise, din cauza gerului și a condițiilor de iarnă extremă. Este vorba de școlile gimnazile din comunele Tâmna și Ilovăț, unde învață un număr total de 379 de elevi. „Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile şi avertizările meteorologice de temperaturi scăzute, transmise de A.N.M., pentru zilele următoare, în vederea asigurării siguranţei elevilor şi a personalului didactic şi nedidactic, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi monitorizează cu atenţie situaţia unităţilor de învăţământ din judeţ şi menţine legătura permanentă cu toate instituţiile abilitate: Prefectura Mehedinţi, Primăria, Consiliul Local, Consiliul Judeţean, Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă DROBETA şi Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi, pentru a decide, cu operativitate, în funcţie de situaţia vremii, asupra măsurilor de suspendare a cursurilor”, se arată în comunicatul de presă al IŞJ Mehedinţi.

Citit 2419 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2017 09:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…