Un interviu VIDEO cu directorul Colegiului Național TRAIAN, prof. dr. Manuela Prajea, despre concursurile internaționale în care și-a implicat elevii, la NASA și la Universitatea din Sankt Petersburg.


Și-a dus cei mai buni dintre elevi la NASA, într-un program care încurajează competiția și excelența. În anul 2013, intră ca voluntar într-un program internațional oferit de Fundația Internațională de Caritate pentru Matematică „Leonhard Euler", Universitatea de Stat din Saint Petersbug, Rusia și numit „Formulo de Integreco" - International Mathematical Olympiad „Formula of Unity" / „The Third Millennium". Ea corectează lucrările venite la această olimpiadă de la copiii din toată lumea și spune că a intrat aici ca voluntar tocmai pentru a putea oferii tinerilor matematicieni pe care îi pregătește o șansă în plus de a-și spori preformanțele și de a câștiga experință în competițiile dure de la nivel internațional.

Prof. dr. Manuela Prajea este directorul Colegiului Național „TRAIAN”, unul dintre cele mai titrate colegii din România, cu o istorie de două secole, și a reușit să stimuleze performanța elevilor ei, încercând să aplice metode noi și vizionare în educație.

Performanțele elevilor pregătiți de profesorul doctor și directorul Colegiului Național TRAIAN, Manuela Prajea, în competițiile internaționale în care i-a integrat, sunt unele de excepție, iar elevii spun despre profesoara lor că pune foarte mult suflet în procesul de educație și instruire, proces în care elevii se simt parteneri ai dascălului.

Citit 1865 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 10:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…