Medalie de bronz la faza națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației! Este performanța unui elev de clasa a IX-a de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, din Severin. Daniel Alexandru Paraschivoiu este un mic informatician pasionat, care muncește foarte mult și care ne-a spus, printre altele, că pasiunea pentru informatică o moștenește de la tatăl său.

Daniel Alexandru Paraschivoiu, elev în clasa a IX-a, specialitatea Matematică – Informatică, de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” a participat la faza națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației, desfășurată la Călărași, de unde s-a întors cu o medalie de bronz. Este doar una din performanțele obținute de elevii clasei la care profesoara Florentina Watzlawek este dirigintă. Ne-a mărturisit că pasiunea pentru informatică o moștenește de la tatăl său și că face cu multă plăcere jocuri și pagini web.

An de an, tot mai mulți elevi mehedințeni se întorc de la olimpiadele naționale și internațuionale cu premii deosebite și putem spune că strălucesc în constelația educației românești. Din păcate, însă, situația din învățământul românesc, dar și din societatea noastră, vor duce implacabil la pierderea acestor valori. Ei vor pleca, cel mai probabil, către alte zări, unde munca lor este respectată.

Citit 3720 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 09:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…