Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” și-a premiat elevii care au participat la proiectul educațional județean „Muzica Rațiunii”. Concursul este la cea de-a noua ediție și conține trei secțiuni: matematică – literatură - cultură; pictură și o secțiune destinată cadrelor didactice pe tema transdisciplinarității. Nu mai puțin de 250 de copii de la clasele a treia și a patra au participat la concursuri și au obținut rezultate bune și foarte bune.

„Muzica rațiunii”! Aceasta este titulatura unui inedit proiect educațional devenit dejua tradiția la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” din Severin. Ajuns la cea de-a noua ediție, proiectul a dat posibilitatea elevilor de la clasele a treia și a patra să se manifeste liber în domeniul matematicii, literaturii, culturii și picturii. Copiii cu rezultate deosebite au fost premiați de conducerea școlii, iar festivitatea de premiere a generat un entuziasm uriaș printre școlari și părinți. Proiectul are și o secțiune destinată cadrelor didactice, iar rezultatele sunt cu fuiecare an care trece tot mai bune. Un număr de 250 de copii au participat iar premiile obținute sunt în număr de 326 la concursurile „Micul Țițeica” și „Călător în lumea cărții” și 29 de premii la secțiunea „Desen”.

Proiectul educațional ”Muzica rațiunii” reunește anual elevii claselor a III-a și a IV-a de la şcolile din judeţ. Aceștia au ocazia să demonstreze aptitudinile și cunoștințele în domeniul lecturii, al matematicii și al artelor plastice. Activitatea constă într-un concurs cu premii pentru elevii ce dau dovadă de spirit competițional, creativitate și intuiție în rezolvarea unor teste atractive.

Citit 3845 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 09:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…