Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la Svinița, o localitate în care trăiesc etnici sârbi în proporție de 90%, la ediția a X-a a „Festivalului Înfrățirii”. Evenimentul a îmbinat întrecerile sportive de minifotbal, șah și tenis de masă cu parada porturilor populare și muzică specifică mai multor localități participante, din România și Serbia.

„M-am bucurat să le fiu alături tuturor, la invitația domnului primar Nicolae Curici și să-i felicit pentru relațiile frumoase pe care le-au dezvoltat de-a lungul timpului prin intermediul acestui festival. Locuitorilor din Svinița le doresc multă sănătate și “La mulți ani”, de Ziua Comunei, care se desfășoară de Rusalii”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Festivalul s-a bucurat de o largă participare, la Svinița venind ansambluri și delegații din Rgotina, Donji Milanovac, Bela Ţrkva și Bor, din Serbia, Moldova Veche, Radimna, Sichevița, Orșova și Timișoara, din România.

Citit 5101 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2019 09:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…