ULTIMA ORĂ: BOȚILĂ, DIRECTOR LA PROTECȚIA COPILULUI

Bataie mare pe postul de director al Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, instituție subordonată Consiliului Județean Mehedinți, rămas liber începând de ieri. Mai mulți apropiați ai șefului CJ Mehedinți râvnesc la această poziție. dar ea ar putea fi ocupată taman de secretarul municipiului Orșova, Marian Boțilă.

O informație de ultimă oră, confirmată de primarul Orșovei, acreditează ideea că postul nu va fi ocupat de niciun apropiat al președintelui, ci tocmai de secretarul primăriei Orșova. Lui Marian Boțilă i s-a propus această funcție și cum este un bun cunoscător al legislației administrative, până să ocupe postul de director al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, mai este doar un pas. Primarul municipiului Orșova a confirmat pentru Tele2, faptul că va accepta detașarea lui Boțilă pe postul de la Protecția Copilului.

Procedural, președintele Consiliului Județean trebuie să ceară detașarea funcționarului public de la Orșova, iar primarul să accepte. Instituția a rămas fără director, după ce Valentin Popescu a fost suspendat. Acesta este urmărit penal într-un dosar care vizează un conflict de interese. La rîndul său, contactat telefonic, secretarul marian Boțilă a precizat că știe de această propunere, dar așteaptă detașarea, iar dacă va fi trimis acolo, nu are cum să refuze.

Citit 7033 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2017 17:21
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…