Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin este, în acest moment, cel mai mare datornic la bugetul statului, din județul nostru. Este adevărat că datoria datează de doar două luni, dar ea a ajuns la 8 milioane de lei. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Mehedinți a înștiințat debitorul și spune că nu vor fi probleme la recuperarea debitului. Șeful Administrațiai Județene a Finanțelor Publice Mehedinți, Cosmin Gabriel Durac, explică.

Spitalul Județean din Severin pare să mai fi redus din datoriile colosale către bugetul de stat cu care ne obișnuise în anii trecuți. În acest moment cea mai mare unitate spitalicească din județul nostru este restantă la plata obligațiilor fiscale de două luni și a acumulat 8 milioane de lei (80 de miliarde de lei vechi).

Nici alte instituții ale adminsitrațiilor publice locale din Mehedinți nu stau foarte bine la datorii. Cea mai negăjită dintre primării pare a fi cea de la Godeanu, aflată în colaps și cu datorie de 80.000 de lei la fisc. Administrația Finanțelor Publice Mehedinți stă, însă, foarte bine la încasări, raportând o îndeplinire integrală a planului impus de ANAF.

Citit 1264 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2017 08:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…