Măsuri dure pentru instaurarea civilizației europene la Severin

Autovehiculele abandonate pe domeniul public vor fi ridicate. Casele și terenurile neîngrijite se supraimpozitează! Chir și cu 200 până la 500 la sută!

Proprietarii autovehiculelor abandonate pe domeniul public vor fi somați să își ridice mașinile, iar proprietarii care își lasă casele sau terenurile neîngrijite vor avea parte de impozite majorare cu până la 500 la sută. Primarul Marius Screciu e decis să nu mai tolereze nimic din ceea ce afectează imaginea spațiului urban.

Municipalitatea din Severin va lua măsuri împotriva proprietarilor care își lasă casele sau terenurile neîngrijite, iar mașinile abandonate pe domeniul public vor fi ridicate după ce, în prealabil, proprietarii acestora vor fi somați să și le ridice singuri. Primarul Marius Screciu a anunțat că nu are de gând să mai tolereze astfel de lucruri la nivelul orașului.

În funcție de starea de degradare a acestora, severinenii vor trebui să plătească impozit cu 200%, până la 500% pentru clădirile și terenurile neîngrijite. „Măsura supraimpozitării proprietarilor care nu îşi renovează clădirile nu are ca scop încasarea de bani suplimentari la bugetul local, ci mai degrabă de a genera anumite comportamente sociale”, a precizat primarul Marius Screciu.

Polițiștii locali îi vor notifica în prealabil pe proprietarii nepăsători. Proprietarul va plăti impozitul majorat , până când va restaura clădirea sau va igieniza terenul care îi aparține.

„Am demarat o amplă acțiune de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public. În acest moment, în municipiului Drobeta Turnu Severin avem foarte multe autoturisme abandonate de ani de zile pe spațiul public care ocupă locurile de parcare în mod nejustificat. Inițial vom trimite avertismente către toți proprietarii acestor mașini să găsească o soluție, în caz contrar, din luna martie vom acționa la ridicarea autovehiculelor. Imaginea spațiului urban a fost afectată și de clădirile neîngrijite și de terenurile lăsate în paragină. Polițiștii locali vor inventaria clădirile și terenurilor abandonate, iar proprietarii imobilelor vor fi somați să ia măsuri pentru îngrijirea lor. Cei care nu vor înțelege și nu vor proceda la îngrijirea spațiilor, vor trebui să plătească, începând de anul viitor, un impozit de cinci ori mai mare. Drobeta Turnu Severin este un oraș în plină dezvoltare, iar ca să arate frumos depinde de noi toți cum îl îngrijim și cât de eficient utilizăm spațiul public urban”, a mai declarat primarul municipiului.

Citit 1552 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 21:23
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…