Consilierii județeni și-au ales astăzi cei doi vicepreședinți care îl vor seconda, în următorii patru ani, pe președintele Aladin Georgescu. Aceștia sunt Ramona Cupă (PMP) și Ionică Negru (PSD).

După o lungă așteptare, de la constituirea noului for legislativ județean, astăzi, consilierii județeni au votat pentru alegerea celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Mehedinți. Trei dintre cele patru partide care compun politic Consiliul Județean au făcut propuneri (PSD pe Ionică Negru, PNL pe Marian Goșa și PMP pe Ramona Cupă). În urma votului secret, exprimat de cei 30 de consilieri județeni plus președintele Aladin Georgescu, reprezentantul PSD a obținut 20 de voturi, reprezentantul PMP a obținut 18 voturi, iar reprezentantul PNL a obținut 13 voturi.

Astfel, cele două funcții de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți vor fi ocupate, în următorii patru ani de Ionică Negru și Ramona Cupă.

„Este o deosebită onoare pentru mine, dar și pentru Partidul Mișcarea Populară, în numele căruia am fost aleasă consilier județean, să beneficiez de încrederea dumneavoastră, pentru deveni vicepreședinte al celui mai important for legislativ local. Sunt conștientă de faptul că responsabilitatea majoră care îmi revine din această calitate este aceea de a lucra în beneficiul locuitorilor acestui județ și de a promova proiecte de dezvoltare, atât de necesare județului nostru. Voi rămâne consecventă principiilor autentice de dreapta, promovate în timpul campaniei electorale și voi face tot posibilul pentru a promova proiectele propuse mehedințenilor. Votul dumneavoastră de astăzi vine să completeze votul de încredere acordat de mehedințeni, în numele cărora voi acționa ca un factor de echilibru între politică și administrație locală. Pentru binele oamenilor care ne-au ales, vă chem la începutul acestui mandat dificil să ne unim forțele și, indiferent de coloare politică, ambiții sau orgolii, să acționăm unitar, just și cu bună credință pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor celor care ne-au ales, pentru a promova proiecte de dezvoltare menite să ridice calitatea vieții locuitorilor acestui frumos județ”, a declarat vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

„În urma votului exercitat de consilierii județeni, colegul meu, Ionică Negru, din partea PSD, a obținut 20 voturi și va ocupa funcția de vicepreședinte pentru al doilea mandat. Am avut o foarte bună colaborare în primul mandat, cunoaște foarte bine proiectele pe care le avem în implementare și am convingerea că va contribui semnificativ la bunul mers al lucrurilor în dezvoltarea județului! Îi doresc mult succes și îl felicit pentru funcția în care a fost ales! Cel de-al doilea post de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți este Ramona Cupă, din partea PMP, care a obținut un număr de 18 voturi. Este consilier aflat la primul mandat și am speranța că va da un suflu constructiv obiectivelor pe care le avem! Îi doresc mult succes și o felicit pentru noua calitate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1198 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 09:41
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…