REPARAȚII CAPITALE LA FÂNTÂNA CINETICĂ

Fântâna cinetică din municipiul Drobeta Turnu Severin, intră în reparaţii capitale pentru prima dată de când a fost inaugurată. Piesa principală de atracţie a municipiului urmează a fi reabilitată pentru a funcţiona în siguranţă.

Demontarea fântânii cinetice din Drobeta Turnu Severin a început și va fi urmată de lucrări pentru reabilitare până în luna aprilie, când se estimează a fi gata de funcționare. Aceasta este prima reparație capitala de la inaugurarea acesteia, cu 40 de ani în urmă.

„Am început lucrările de revizie capitală la unul dintre cele mai importante obiective turistice din municipiu, care de-a lungul anilor a bucurat mii de severineni și turiști. Fântâna Cinetică nu a fost reabilitată de aproximativ 41 de ani, iar în ultimele luni au apărut probleme de funcționare. Vom reabilita o mare parte din componentele fântânii și vom schimba toate piesele uzate cu altele noi. Lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii aprilie pentru a le reda turiștilor, dar și severinenilor un spațiu nou de relaxare, Fântâna Cinetică fiind un reper turistic al municipiului nostru”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Citit 1216 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2021 21:13
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…