Președintele Aladin Georgescu și reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți au mers în comuna Malovăț, în satele Colibași și Negrești, acolo unde se derulează lucrări demarate de Guvernul PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„La podul de la Negrești, lucrările sunt avansate, iar în Colibași asfaltarea ulițelor este în plină desfășurare. Rugămintea de a monitoriza aceste lucrări a venit din partea domnului primar, Ion Michescu. Din păcate domnia sa este în spital, după cum a anunțat și nu a putut fi alături de noi. Se lucrează bine, se lucrează intens, fapt ce reflectă implicarea activă a domnului primar. Am stat de vorbă cu oamenii și i-am găsit mulțumiți că, iată, după 30 de ani, au sistem de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public și acum, asfalt. Sunt condiții normale de care trebuie să beneficieze toți locuitorii, dar abia acum au fost create, după ce Guvernul PSD a aprobat finanțarea acestor obiective în anul 2017, așa cum s-a întâmplat în majoritatea comunelor din județul Mehedinți, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Îi doresc cât mai curând multă sănătate domnului primar, pentru a reveni la lucru în cel mai scurt timp. În toată comuna Malovăț se derulează investiții care necesită monitorizare din partea domniei sale!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1126 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 19:38
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…