ANGAJAȚII DGASPC ÎȘI VOR PRIMI SALARIILE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat o ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a adopta de urgență o rectificare bugetară, astfel încât angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți să își poată primi salariile.

Este vorba deapre circa 800 de persoane care nu și-au primit drepturile salariale aferente lunii iunie și asta deoarece Guvernul PNL, când a inițiat ordonanța de rectificare bugetară în luna aprilie, nu a ținut cont de nevoile sistemului de protecție socială, iar în varianta inițială a legii, DGASPC nu a primit nici un leu! De aici și blocajul financiar care s-a accentuat în ultima perioadă.

„PSD însă a depus în Camera Deputaților un amendament la ordonanța de rectificare bugetară pentru a fi cuprinse și sumele de bani necesare funcționării Direcției Generale de Asistență Socială. Amendamentul a fost adoptat, iar oamenii își vor încasa în sfârșit banii, cel mai probabil săptămâna viitoare! Din păcate asistăm la niște greșeli majore pe care executivul PNL s-a obișnuit să le facă. Au demonstrat încă o dată că nu le pasă de soarta românilor și îi sancționează ori de câte ori au ocazia. Nu au înțeles nici acum că ei sunt direct responsabili în fața persoanele din sistemul de protecție socială care au nevoie de atenție maximă, mai ales în actualul context epidemiologic", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, după ședință.

Citit 1400 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 11:52
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…