ALADIN GEORGESCU: „Dezamorsăm abuzurile PNL la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin”

Consiliul Județean Mehedinți, care administrează Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin a numit miercuri un nou manager la unitatea medicală, în persoana doctorului Constantin Păsărin.

DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI, ALADIN GEORGESCU:

„PNL continuă seria abuzurilor la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin și încearcă să își impună interesele deși știe că acest lucru este în afara actelor normative după care se ghidează sistemul medical în această perioadă.

Pentru a reduce efectele generate de acțiunile liberalilor din ultimele zile, în această dimineață, domnul dr. Radu Iman a depus o cerere de încetare a contractului de management la Spitalul Județean de Urgență. Urmare acestui lucru, activitatea domnului dr. Iman s-a încheiat cu acordul părților. Ca un curs firesc al lucrurilor, am propus Consiliului de Administrație reunit în cursul acestei zile, ca funcția de manager interimar să fie preluată de domnul doctor Constantin Păsărin, director medical al unității până la momentul respectiv. Propunerea a fost însușită atât de membrii Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență cât și de reprezentantul Sindicatului SANITAS, prezent în calitate de invitat la ședința Consiliului.

Astfel, am emis dispoziția de numire în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a domnului doctor Constantin Păsărin. Am toată încrederea că va gestiona în cele mai bune condiții situația la nivelul unității, chiar dacă în această perioadă este destul de tensionată din cauza jocurilor murdare și abuzive pe care le fac PNL și Ministerul Sănătății prin impunerea unui manager deși nu au acest atribut.

Domnul Păsărin are experiență vastă atât în domeniul medical, cât și ca manager, întrucât a avut un astfel de mandat cu rezultate foarte bune în cursul anilor trecuți.

Îi doresc mult succes în activitate și îl asigur de tot sprijinul Consiliului Județean în calitate de administrator al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin”.

Citit 1684 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2020 21:40
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…