NOILE SALOANE DE TERAPIE INTENSIVĂ, DOTATE CU APARATURĂ DE URGENȚĂ

De astăzi, noile saloane de Terapie Intensivă amenajate în Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin sunt dotate cu primele aparate de strictă necesitate pentru tratarea pacienților infectați, devenind astfel funcționale.

Un transport cu 24 de monitoare pentru funcțiile vitale și două stații ATI a sosit, aparatura medicală fiind achiziționată din fonduri europene, într-un proiect inițiat de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și finanțat prin Programul Operațional Regional.

„Le mulțumesc tuturor celor din linia întâi, am încredere în echipele de medici și asistenți din spitalele noastre și-i asigur că facem tot ce depinde de noi pentru a le susține eforturile din aceste zile dificile. La rândul nostru, trebuie să fim responsabili, să respectăm dispozițiile impuse, să nu ne abatem de la regulile de igienă și să respectăm distanța socială”, a precizat primarul Marius Screciu.

Citit 767 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…