CENTRU DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR LA CORCOVA

A fost inaugurat Serviciul Public Comunitar pentru Evidența Persoanelor din comuna Corcova. Este un centru care va funcționa în incinta Primăriei Cocova, este în subordinea Direcției Publice Comunitare Județene de Evidență a Persoanelor Mehedinți și se adresează locuitorilor din trei comune: Corcova, Florești și Broșteni. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la deschiderea oficială.

 „Consider oportună înființarea unui astfel de serviciu în această zonă, pentru ca oamenii să nu se deplaseze foarte departe atunci când au nevoie de emiterea sau schimbarea documentelor de identitate sau a altor acte de stare civilă. Centrul este dotat corespunzător, iar personalul a fost pregătit pentru munca pe care o va desfășura”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În prezent, pe lângă serviciile de evidență a populației din Drobeta Turnu Severin și celelalte patru orașe din județ, centre locale funcționează și în comunele Cujmir, Gârla Mare și Gogoșu.

Citit 3321 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2019 09:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…