Noi locuri de parcare la blocurile H1, H3, G2, G4 și M2A

Proiectul primarului Marius Screciu de reabilitare a parcărilor continuă. Parcarea aferentă blocurilor H1, H3, G2, G4 și M2A din Drobeta Turnu Severin a fost complet reabilitată și se vor crea aproximativ 55 de locuri de parcare.

Primarul Marius Streciu: „Am finalizat lucrările la parcarea blocurilor H1, H3, G2, G4 și M2A, putând fi deja utilizată de locatarii din zonă. Creștem ritmul lucrărilor de infrastructură din oraș și felicit constructorul pentru organizare și mobilizare, pentru că a reușit să termine această investiție în numai 2 săptămâni. Proiectele de modernizare și construire a parcărilor din Drobeta Turnu Severin vor continua în perioada imediat următoare, când vor fi demarate alte 10 lucrări".

Citit 1400 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…