ÎNCEP LUCRĂRILE PE DRUMUL BUNOAICA - CIREȘU

Investiția mult așteptată de locuitorii din zona de munte a județului Mehedinți și anume proiectul "Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica - Cireșu, Km 22+507 - Km 27+900" intră în faza de execuție.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat contractul vineri, 17 mai 2019, la sediul Primăriei Cireșu, iar în perioada imediat următoare, constructorul care a câștigat licitația va începe lucrările.

„Modernizarea drumului care duce către Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele cu Alzheimer și Peștera Topolnița vine la capătul unor eforturi susținute ale echipei de la Consiliul Județean Mehedinți, pentru a depăși problemele întâmpinate în implementarea proiectului Transfrontalier România - Serbia “Îmbunătățirea conectivității de-a lungul Dunării, cu finanțare europeană. Valoarea contractului este de 2 milioane euro. M-am bucurat să le transmit personal, locuitorilor din Cireșu că în curând drumul va fi asfaltat.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Astfel, se vor face lucrări de modernizare a structurilor rutiere existente pe tronsonul de 5,393 km, se vor realiza lucrări de colectare și evacuare dirijată a apelor pluviale, se vor executa două podețe noi, în timp ce la cele existente se vor face lucrări de reparații. Totodată, se vor face lucrări de racordare cu 25 drumuri laterale și lucrări de accese la proprietăți 70 din localitățile Bunoaica și Cireșu.

Citit 2073 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…