FONDURI PENTRU MODERNIZAREA ULIȚELOR DIN GEMENI

Ulițele satului Gemeni, din comuna Dîrvari, vor putea fi asfaltate, datorită unui proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Valoarea finanțării este de 10,1 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru, alături de secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă, au fost prezenți sâmbătă, 2 martie 2019 în comuna Dîrvari. La sediul Primăriei, în prezența viceprimarului comunei și a consilierilor locali, primarul Ionuț Gîrgă a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții “Modernizare ulițe în localitatea Gemeni, comuna Dîrvari”. Fondurile în valoare de 10,1 milioane lei pentru asfaltarea drumurilor din sat provin de la Guvernul României, 

„Finanțarea acestui obiectiv este o dovadă că, atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean, ne preocupă în egală măsură, modernizarea comunităților locale, indiferent de apartenența politică a domnilor primari. Îi doresc mult succes domnului primar în implementarea acestui proiect deosebit de important pentru locuitorii din Gemeni!”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1632 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 23:37
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…