ILUMINAT PUBLIC MODERN LA BÂLVĂNEȘTI

Comuna Bâlvănești va beneficia de on rețea de iluminat modern, datorită unei finanțări guvernamentale prin programul PNDL II. Duminică, 3 martie 2019, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a mers la Bîlvănești, împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă. La sediul Primăriei primarul Anghel Gâdea a semnat contractul de finanțare.

Este vorba de obiectivul de investiții „Lucrări de reabilitare, rețea de iluminat public în comuna Bîlvănești, județul Mehedinți”. Lucrarea are o valoare de aproape 470 000 lei și este finanțată de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

„În urma implementării proiectului se rezolvă o problemă importantă a locuitorilor, care vor avea un sistem modern de iluminat public și cu un consum redus de energie! Îi doresc mult succes domnului primar Gîdea! Mulțumesc Guvernului PSD-ALDE pentru alocările județului Mehedinți pe Programul Național de Dezvoltare Locală II!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 2000 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…