Incredibil, dar adevărat! Un sat uitat de lume, tot mai depopulate în ultimii ani, plin de hârtoape, va fi asfaltat în sfârșit. Este vorba de satul Slașoma, din comuna Pădina, unde se vor asfalta 5 kilometri de de drum comunal. Banii vin de la Ministerul dezvoltării, pe programul PNDL 2.

A fost ani de zile un sat parcă uitat de toată lumea, pierdut printer coline, undeva în cea mai săracă comună mehedințeană, Pădina. Este vorba de satul Slașoma. Fără drumuri accesibile și fără condiții minime de trai, satul s-a depopulate masiv. Totuși sătenii de aici primesc o veste bună de la Consiliul Județean Mehedinți. În prezența președintelui Aladin Georgescu, a vicepreședintelui Ionică Negru și a secretarului de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, Alin Chirilă, primarul comunei Pădina, Dumitru Boceanu a semnat astăzi contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții “Modernizare drumuri de interes local în comuna Pădina, județul Mehedinți”.

Valoarea contractului este de 5 076 178 lei, investiția fiind finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, 2017-2020.

„Finanțarea acestui obiectiv este posibilă, după ce, la Consiliul Județean Mehedinți, am obținut finanțare europeană pe Programul Operațional Regional pentru mai multe obiective finanțate inițial prin PNDL II. Astfel, s-a făcut o economie în bugetul Ministerului Dezvoltării de 78 milioane lei, bani care fuseseră alocați județului Mehedinți. Această sumă va fi folosită pentru finanțarea altor obiective de interes local din județul Mehedinți. Îi doresc mult succes domnului primar din Pădina în implementarea acestui proiect și îi mulțumesc domnului secretar de stat în cadrul MDRAP, Alin Chirilă, pentru sprijinul acordat județului Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

PNDL și-a arătat utilitatea în comunitățile locale și se implementează în continuare, cu succes în județul Mehedinți.

Citit 2280 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…